Oecumenische samenwerking:

Met de protestantse gemeenschapkerk (Samen op Weg Kerk) in Veghel bestaat al sedert jaren een zeer goede samenwerking.

Zowel bij de protestantse gemeenschap als bij de katholieke gemeenschap bestaat in meerderheid de overtuiging dat we beiden christenen zijn onder één en hetzelfde vaandel namelijk de boodschap van Christus.

Met enige regelmaat wordt een gezamenlijke viering verzorgd die wordt voorbereid vanuit beide gemeenschappen maar waar ook bij voorkeur de moslimgemeenschappen bij betrokken worden.

Ook de bijbelcyclus met bijbellezingen in de protestantse kerk is een gezamenlijk project evenals het jaarlijks contact met de kerkvertegenwoordigers van de kerken in het Duitse Goch .

------------------------------------------------------------------------